Toepasselijke voorwaarden

Op onze diensten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. CMR verdrag
  2. Nederlandse Expeditie voorwaarden, zie hieronder
  3. Aanvullende algemene voorwaarden Beijer

 

FENEX

De FENEX is de Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek. Ook adviseert FENEX haar leden op juridisch- en douanegebied, ontwikkelt ze standaarddocumenten voor de branche en verzorgt opleidingen op het gebied van expeditie, logistiek en douanewetgeving.

Klik Expeditie voorwaarden Nederlands voor de Nederlandse Expeditie voorwaarden.

English / Deutsch: For the Dutch Forwarding Conditions, click here. Niederländische Speditionsbedingungen, klicken Sie hier.

AEO staat voor Authorised Economic Operator.

Om in aanmerking te komen voor de certificering, moeten bedrijven aan kunnen tonen dat ze betrouwbaar, veilig en solide zijn. Een bedrijf kan zich betrouwbaar noemen als alle bedrijfsprocessen in orde zijn (ook administratief). Solide is een bedrijf als het financieel al lange tijd gezond draait. Veiligheid vertaalt zich in het feit dat een bedrijf mensen met slechte bedoelingen buiten het bedrijf weet te houden. Bovendien zijn economische delicten in het verleden uit den boze.

In ons land van doorvoer en handel, is een vlotte en betrouwbare afhandeling van de douaneformaliteiten van levensbelang. Door veilige ladingstromen sneller af te handelen, kan de douane zich concentreren op vracht met een hoger risicoprofiel. Beijer Douane Expediteurs behoorde in april 2008 tot de eerste negentien bedrijven die het AEO-certificaat Douanevereenvoudiging & Veiligheid kreeg uitgereikt.
Klik AEO certificaat 2011 om ons AEO certifcaat te downloaden.

ISO GECERTIFICEERD / BVQI

De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitssysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. Nadat een externe audit heeft plaatsgevonden, kan de organisatie een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat zij voldoet aan de eisen.

Dit is een teken voor de organisatie en haar klanten dat de organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

Klik ISO 2010-2016  om ons ISO certificaat te downloaden.