Europees wegtransport

De basis voor ons betrouwbare transport werd in 1946 al gelegd. Sindsdien is Beijer Logistics uitgegroeid tot een partner in transport en logistiek waar u voor allerlei soorten vracht terecht kunt, ook als u denkt "het is te groot" of "het is te klein". Afwijkende formaten of gewichten zijn geen enkel probleem. Bovendien hebben we vaste lijndiensten door heel Europa en kunnen we dankzij auto-groupage (gecombineerd vervoer van verschillende afzenders naar diverse ontvangers) efficiënte, puur regiogerichte transporten uitvoeren, waardoor u veel geld bespaart. Ongeacht welke dienst we voor u mogen uitvoeren kunt u altijd rekenen op de drie begrippen waar we bij voorkeur op aansturen: snel, punctueel, servicegericht.

Een wereld van wegtransport door alle landen van Europa

Benelux: Nederland, België, Luxemburg
Duitsland: Alle deelstaten
Zuid-Europa: Frankrijk, Griekenland, Italië, Portugal, Spanje, Turkije
Oost-Europa: Bulgarije, Hongarije, Kroatië, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië, Estland, Letland, Litouwen, Balkan
Engeland & Ierland
Scandinavië: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland
Zwitserland, Oostenrijk

Zoek de bestemming van uw vracht en lees snel verder waarom het vervoer van uw goederen bij Beijer Logistics in en naar dit land gegarandeerd in veilige handen is.

Veilig Europees wegtransport met AEO certificaat

Uw Europees wegtransport is bij Beijer Logistics in veilige handen. In 2008 behoorde Beijer Douane Expediteurs bij de eerste 19 bedrijven die het AEO-certificaat Douanevereenvoudiging & Veiligheid kreeg uitgereikt. Het certificaat wordt door de Belastingdienst Douane onder strikte voorwaarden afgegeven aan bedrijven die dagelijks in aanraking komen met alle gangbare douaneprocessen en internationaal actief zijn op gebied van import, export en doorvoer. Een van de voordelen is dat we aan de grenzen minder streng gecontroleerd worden en dus sneller door kunnen. Om deze ‘Triple-A-status’ te verkrijgen moesten we voldoen aan een aantal veiligheidscriteria, die zijn gebaseerd op het communautair douanewetboek en de bijpassende toepassingsverordeningen.

Kwaliteit als vertrekpunt met ISO certificering

Daarnaast zijn we ISO-gecertificeerd, waardoor we beschikken over een kwaliteitsmanagementssysteem dat ons helpt bij het behalen van onze doelen op dit gebied. Bovendien kunnen we hiermee garanderen dat onze producten en diensten aan uw eisen en die van de wet voldoen.