Van Brugge tot Luik, van Arlon tot Antwerpen

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in België. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in geheel België de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van België.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
1 - 2 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
1 - 2 werkdagen

Express- en koeriersdiensten België

Beijer Logistics kan uw zending naar en van België per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Beijer Logistics voor professioneel transport naar België

Voor transport naar België geldt een aantal algemene regels met betrekking tot de toegestane afmetingen en het gewicht van het transport. Houd hier dus rekening mee. Voor transport naar België gelden onderstaande afmetingen.

  • Maximale hoogte: 4 m
  • Maximale breedte: 2,5 m
  • Maximaal gewicht: 44 ton

Daarnaast is het normale BTW-tarief 21 procent en het verlaagde BTW-tarief 6 procent voor alle transport naar België. Bij Beijer Logistics is uw transport naar België in goede handen. Wij beschikken over het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Dit betekent dat Beijer Logistics alle douaneformaliteiten verzorgt en over vakkennis van hoog niveau beschikt. We werken daarnaast met een geïntegreerd stelsel van vergunningen voor in-, uit-, en doorvoer en opslag. Beijer Logistics is de juiste partner voor transport van en naar België.

Neem contact op voor transport naar België

Onze gemotiveerde en getrainde medewerkers vormen de basis van de transport naar België. Wij lossen uw expeditieprobleem graag op. Te allen tijde zijn wij uw aanspreekpunt en we denken we graag met u mee. Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar de meest efficiënte oplossing voor uw transport naar België of andere Europese bestemmingen.

Belangrijke informatie voor de transport naar België:

BTW tarieven
Normaal tarief: 21%
Verlaagd tarief: 6%

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport
Hoogte: 4,00 m.
Breedte: 2,55 m.
Maximum gewicht: 44 ton

Nationale feestdagen
1 januari (Nieuwjaarsdag)
Goede Vrijdag
Pasen
1 mei (Dag van de Arbeid)
Hemelvaart
Pinksteren
21 juli (Nationale Feestdag)
15 augustus (Maria Hemelvaart)
1 november (Allerheiligen)
11 november (Wapenstilstand 1918)
25 december (Kerstmis)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar
Rijverboden transport in België
Er zijn geen rijverboden op zondagen of feestdagen.

LEES MEER