Luxemburg

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Luxemburg. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in geheel Luxemburg de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Luxemburg.

Luxemburg
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1 - 3 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1 - 2 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Luxemburg

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Luxemburg per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Beijer Logistics: professioneel transport naar Luxemburg

Wilt u uw transport naar Luxemburg laten vervoeren door Beijer Logistics? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en eventuele beperkingen door regelgeving. Voor elk Europees land gelden namelijk weer andere regels.

Het normale BTW-tarief bedraagt 15 procent en het verlaagde BTW-tarief 6 procent voor alle transport naar Luxemburg. Beijer Logistics beschikt over het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’, wat betekent dat wij alle douaneformaliteiten volgens de regels verzorgen en over vakkennis van hoog niveau beschikken. Daarnaast werken we met een stelsel van vergunningen voor invoer, doorvoer, uitvoer en opslag. Wij zijn dan ook dé partner voor transport van en naar Luxemburg.

Bel voor meer informatie over transport naar Luxemburg

Beijer Logistics lost uw vraagstuk met betrekking tot transport naar Luxemburg graag voor u op. Dat betekent dat we graag met uw meedenken en samen met u op zoek gaan naar de meest efficiënte oplossing voor uw transport naar Luxemburg of andere Europese landen. Vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan en we beantwoorden al uw vragen over transport naar Luxemburg.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

BTW tarieven

Normaal tarief: 15%

Verlaagd tarief: 6%

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

Hoogte: 270cm

Breedte: 240cm

Maximum gewicht: 24 ton

Nationale feestdagen

1 januari (Nieuwjaarsdag)

Pasen

1 mei (Dag van de Arbeid)

Pinksteren

23 juli (Nationale Feestdag)

15 augustus (Maria Hemelvaart)

1 november (Allerheiligen)

25/26 december (Kerstmis)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar

Rijverboden transport in Luxemburg

Er zijn geen rijverboden voor het transport in Luxemburg op zondagen of feestdagen.