Uw specialist van Rostock tot München en van Nordhorn tot Cottbus

Voor transport naar en van Duitsland is Beijer Logistics uw betrouwbare specialist. Als ervaren transportbedrijf staan wij garant voor een hoge kwaliteit en beschikken wij over een breed netwerk. Hierdoor zijn wij in staat uw goederen dagelijks overal in Duitsland te leveren. Van de grote steden tot in de verste uithoeken.

Bij Beijer Logistics specialiseren we ons in transport en logistiek voor de meest uiteenlopende soorten vracht. Van groupage tot complete ladingen en van spoedtransport tot speciaal transport. Met onze veelzijdige logistieke dienstverlening nemen we u alle regelwerk uit handen en ontzorgen wij u compleet bij uw dagelijkse zending naar Duitsland.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed;

Vertrek: dagelijks

Standaard looptijd: 1-3 werkdagen

Deelpartijen – Compleet vrachten;

Vertrek: dagelijks

Standaard looptijd: 1-2 werkdagen

Express- en Koeriersdiensten naar Duitsland

Ons transportbedrijf kan uw zending naar en van Duitsland per express service vervoeren. Hiermee kunnen we voor elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Deze service is inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen. Wat er onderweg ook gebeurt; wij schakelen snel, leveren op tijd en houden ons aan onze afspraken.

Speciaal transport naar Duitsland

Niet alleen bieden wij als transportbedrijf reguliere transportdiensten, maar ook staan wij bekend als specialist in speciaal transport. Breekbare goederen, uitzonderlijke ladingen of afwijkende afmetingen zijn bij ons geen enkel probleem. Van koeriersbussen tot trailers met autolaadkraan; ons hypermoderne wagenpark staat garant voor elke denkbare oplossing in speciaal transport.

Het transportbedrijf voor alle soorten transport naar Duitsland

Om uw transport naar Duitsland zo veilig mogelijk en volgens alle regels te laten voorlopen, moet het voldoen aan de toegestane afmetingen. Voor Duitsland gelden onderstaande maximum afmetingen en gewicht:

Hoogte: 4 meter

Breedte: 2,5 meter

Gewicht: 44 ton

Het verkregen AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ geeft aan dat wij aan alle douaneformaliteiten voldoen. Als erkend specialist werken wij daarnaast ook met een geïntrigeerd stelsel van vergunningen voor invoer, doorvoer, uitvoer en opslag. Door uw levering naar Duitsland over te laten aan ons transportbedrijf, weet u zeker dat het in veilige handen is.

Belangrijke informatie over transport in Duitsland:

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

Hoogte: 4,00 m.

Breedte: 2,55 m.

Maximum gewicht: 44 ton

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

Goede Vrijdag

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

Hemelvaart

Pinksteren

3 Oktober (Dag van de Duitse Eenwording)

25/26 December (Kerstmis)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar

Regionale feestdagen

- 6 Januari (Driekoningen), wordt gevierd in Baden-Württemberg, Bayern en Sachsen-Anhalt

(er geldt geen rijverbod in deze deelstaten).

- 11 Juni (Sacramentsdag), wordt gevierd in Baden-Württemberg, Bayern, Hessen, Nordrhein- Westfalen, Rheinland-Pfalz en Saarland (er geldt een rijverbod in deze deelstaten).

- 15 Augustus (Maria Hemelvaart), wordt gevierd in Saarland en Bayern (er geldt geen rijverbod in deze deelstaten).

- 31 Oktober (Reformationstag), wordt gevierd in Brandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Sachsen, Sachsen-Anhalt en Thüringen (er geldt een rijverbod in deze deelstaten).

- 1 November (Allerheiligen), wordt gevierd in Baden-Württemberg, Bayern, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz en Saarland (er geldt een rijverbod in deze deelstaten).

- 18 November (Buß- und Bettag), wordt gevierd in Sachsen (er geldt geen rijverbod in deze deelstaat).

Rijverboden transport in Duitsland

Zondagen en feestdagen: 00:00 tot 22:00 uur

Dé specialist in transport van en naar Duitsland

Heeft u vragen over transport naar Duitsland of wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden op het gebied van onder andere regulier, express en speciaal transport. Als specialist ontzorgen wij u graag, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business.