Engeland en Ierland

Transport naar Engeland en Ierland

Bij Beijer Logistics bieden wij uitgebreide en betrouwbare transportdiensten naar zowel Engeland als Ierland. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de specifieke wet- en regelgeving in deze landen, zorgen wij ervoor dat uw goederen veilig, efficiënt en conform alle voorschriften hun bestemming bereiken.

Transport naar Engeland

Na Brexit is het transport naar Engeland complexer geworden vanwege de nieuwe douane- en invoerregelingen. Bij Beijer Logistics zijn wij volledig op de hoogte van deze veranderingen en helpen wij u bij het navigeren door de vereiste procedures.

Belangrijke aandachtspunten voor transport naar Engeland:

 • Douaneformaliteiten: Alle goederen die naar Engeland worden vervoerd, moeten door de Britse douane. Wij zorgen voor een correcte en tijdige afhandeling van alle douanedocumenten.
 • Invoerrechten en BTW: Goederen die naar Engeland worden ingevoerd, zijn onderhevig aan invoerrechten en BTW. Wij bieden ondersteuning bij het berekenen en betalen van deze kosten.
 • Veiligheid en Normen: Engeland heeft specifieke eisen voor productveiligheid en -normen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen voldoen aan alle noodzakelijke certificeringen en kwaliteitsnormen.

Transport naar Ierland

Ierland, als lid van de Europese Unie, heeft minder complexe douaneprocedures dan Engeland. Echter, er zijn nog steeds specifieke regels en voorschriften waar rekening mee moet worden gehouden.

Belangrijke aandachtspunten voor transport naar Ierland:

 • EU Douane Unie: Als lid van de EU Douane Unie, zijn de douaneprocedures voor transport naar Ierland gestroomlijnd. Wij zorgen voor een soepele en efficiënte afhandeling van alle benodigde documenten.
 • Gezondheid en Veiligheid: Ierland heeft strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften voor bepaalde goederen, met name voedsel en medicijnen. Wij zorgen ervoor dat uw zendingen aan alle wettelijke eisen voldoen.
 • Transportregels: Ierland hanteert specifieke transportregels, waaronder rijtijden en rusttijden voor chauffeurs. Wij houden ons aan deze regels om veilige en efficiënte leveringen te garanderen.

Waarom Kiezen voor Beijer Logistics?

 • Expertise in Wet- en Regelgeving: Onze diepgaande kennis van de wet- en regelgeving in zowel Engeland als Ierland zorgt voor een vlekkeloze transportervaring.
 • Betrouwbaarheid en Efficiëntie: Wij garanderen dat uw goederen altijd op tijd en in perfecte staat hun bestemming bereiken.
 • Uitgebreid Netwerk: Ons netwerk van betrouwbare partners en moderne transportmiddelen biedt u de beste logistieke oplossingen.
 • Flexibiliteit: Of het nu gaat om kleine zendingen of grote vrachten, wij bieden op maat gemaakte transportoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.
 • Duurzaamheid: Wij zetten ons in voor duurzame transportoplossingen en minimaliseren onze ecologische voetafdruk door het gebruik van innovatieve technologieën en efficiënte routeplanning.

Bij Beijer Logistics streven wij ernaar om uw betrouwbare partner te zijn voor al uw transportbehoeften naar Engeland en Ierland. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw logistieke processen te optimaliseren.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats