Dagelijks transport naar en van Engeland

van Penzance tot Thurso, van Londonderry tot Norwich

Beijer Logistics is een onafhankelijke, internationale expediteur, gevestigd in Oldenzaal. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Engeland. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Engeland de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van alle graafschappen en districten.

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer ‘thuis’ in heel overzees Europa.

Express- en koeriersdiensten naar-van Engeland

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Engeland per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Uw betrouwbare partner voor overzees transport Engeland

In de verschillende Europese landen gelden soms afwijkende regels wat betreft transport, zo ook in het geval van Engeland. Hierover kan Beijer Logistics u te allen tijde informeren. Voor transport naar Engeland gelden de volgende gegevens:
• Hoogte: 4 m
• Breedte: 2.5 m
• Maximaal gewicht: 40 ton

Beijer Logistics is door de jaren meegegaan met alle nieuwe eisen en ontwikkelingen op douanegebied. Wij zijn daardoor internationaal gezien dan ook een sterke partner. Dat toont ook onze AEO-certificering aan. Als één van de eerste transportbedrijven verkregen wij het certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’, wat ons maakt tot een geschikte partner voor transport naar Engeland.

Contact over de verschillende soorten transport naar Engeland?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en innovatieve partner die u ondersteunt bij transporten naar en van overzeese Europese landen als Engeland of Schotland? Of wilt u meer informatie over onze transportdiensten van en naar Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen?

Neemt u dan contact op met Beijer Logistics. Wij informeren u graag over wij u van dienst kunnen zijn bij de expeditie van uw ladingen.

Belangrijke informatie betreffend het transport in het Verenigd Koninkrijk:

BTW tarieven
Normaal tarief: 17,5%

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

In het Verenigd Koninkrijk geldt net als in alle andere landen een maximaal terreingewicht van 40 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.
Hoogte: 4,00 m
Breedte: 2,50 m.
Maximum gewicht: 40 ton

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag)
Goede Vrijdag
Pasen
4 Mei (May Day Holiday)
25 Mei (Spring Bank Holiday)
24 Augustus (Engeland, Noord Ierland en Wales)
25 December (Christmas)
26 December (Boxing Day)
Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in het Verenigd Koninkrijk
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER