Dagelijks transport naar en van Finland

Van Helsinki tot Utsjoki, van Kolari tot Savukoski

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Finland. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Finland de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Finland.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
2-4 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Finland

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Finland per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Beijer Transport & Logistics voor uw transport naar Finland

Om onze diensten, waaronder transport naar Finland, optimaal te kunnen verzorgen, investeren wij continu in onze mensen. Innovatie is één van onze speerpunten. Beijer Transport & Logistics bestaat al sinds 1945 en heeft dus al jarenlang ervaring opgedaan in de Europese transportwereld. Zo verzorgen wij ook alle douaneformaliteiten. Onze vakkennis op dat gebied is van hoog niveau. We werken met een geïntegreerd stelsel van vergunningen voor in-, uit- en doorvoer en opslag. Ook voor transport naar Scandinavische landen als Finland bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Contact voor advies over transport naar Finland

Beijer Transport & Logistics is een betrouwbare en flexibele partner als het gaat om transport naar Finland. Ons bedrijf is door de jaren heen meegegaan met alle nieuwe eisen op het gebied van douane en is op deze gebieden dan ook voorzien van belangrijke AEO-certificering. Als één van de eerste bedrijven in Nederland hebben wij het certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ verkregen. Voor meer informatie over transport binnen Europa kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij verzorgen graag uw transport naar Finland en andere Europese landen.

Belangrijke informatie betreffend het transport in Finland:

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport
In Finland geldt een maximaal terreingewicht van 46 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag)
6 Januari (Driekoningen)
Goede Vrijdag
Pasen
25 April (Nationale Feestdag)
1 Mei (Dag van de Arbeid)
Hemelvaartsdag
Pinksteren
21 Juni (Midzomers Dag)
1 November (Allerheiligen)
6 December (Onafhankelijkheidsdag)
25/26 December (Kerstmis)
Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Finland
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER