Zweden

Van Malmö tot Kiruna, van Göteborg tot Sundsvall. Voor transport naar en van Zweden is Beijer Logistics uw deskundige specialist. Wij staan bekend als veelzijdig logistiek dienstverlener met een focus op hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Dankzij duurzame samenwerkingsverbanden met lokale transporteurs en koeriersbedrijven zijn wij in staat uw goederen in elke Zweedse regio te leveren. Op dagelijkse basis en altijd conform afspraak.

Als specialist in transport en allround logistieke dienstverlening verzorgen wij voor opdrachtgevers een diversiteit aan vrachtsoorten. Denk hierbij onder meer aan groupage, complete ladingen, spoeddiensten en speciale zendingen. U heeft zelf geen omkijken naar al het regelwerk en kunt zich richten op uw core business, in de wetenschap dat wij uw goederen veilig en snel naar alle regio’s in Zweden vervoeren.

Zweden
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-3 werkdagen

Express- en Koeriersdiensten naar Zweden

Is haast geboden bij uw transport van of naar Zweden? Wij kunnen uw zending probleemloos per express service vervoeren. Zo garanderen wij een flink kortere looptijd voor elke bestemming. Wij bieden deze spoedlevering voor kleine en minder zware leveringen, maar ook voor complete ladingen en zelfs pallets. Wat er onderweg ook tegenzit; onze betrokken medewerkers staan garant voor een tijdige levering.

Speciaal transport naar Zweden

Niet elke lading is hetzelfde. In geval van een uitzonderlijke lading, afwijkende afmetingen of breekbare goederen, bieden wij de mogelijkheid tot speciaal transport naar Zweden. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot vooraanstaand specialist op dit vlak. Inmiddels beschikken wij over een modern en gevarieerd wagenpark dat in elke speciale transportbehoefte voorziet.

Transportbedrijf voor flexibele expeditie

Met onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers zijn wij in staat om hoogstaand transport naar Zweden en andere Scandinavische en Europese landen te verzorgen. Ons transportbedrijf bestaat al sinds 1946 en beschikt hiermee over de nodige ervaring. Dat wordt onder meer aangetoond door onze AEO-certificering.

Als één van de eerste transportbedrijven verkregen wij namelijk het certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een fijnmazig netwerk, een goede naam, vaste frequenties en snelle looptijden. Zoekt u een partner voor transport van en naar Zweden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Dé specialist in transport van en naar Zweden

Beijer Logistics is dé specialist in betrouwbaar transport naar Zweden. Van de grote steden tot de verste uithoeken van het land; wij brengen uw goederen er veilig en snel naartoe. Meer weten over onze uitgebreide transportmogelijkheden? Stel uw vraag aan een van onze behulpzame medewerkers. Wij voorzien u graag van meer informatie of een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m

In Zweden geldt een maximaal terreingewicht van 40 ton, dit is de auto inclusief lading.

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

6 Januari (Driekoningen)

Goede Vrijdag

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

21 Mei (Hemelvaartsdag)

31 Mei/1 Juni (Pinksteren)

6 Juni (Nationale feestdag)

20 Juni (Avond voor Midzomer)

21 Juni (Midzomers Dag)

1 November (Allerheiligen)

25/26 December (Kerstmis)

31 December (Oudejaarsavond)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Zweden

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.