Oostenrijk

Van Feldkirch tot Eisenstadt, van Gmünd tot Klagenfurt. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Oostenrijk. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Oostenrijk de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Oostenrijk.

Oostenrijk
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-3 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-2 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Oostenrijk

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Oostenrijk per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Dagelijks transport naar Oostenrijk door Beijer

Ons transportbedrijf uit Oldenzaal regelt alle transport naar Oostenrijk en andere Europese landen. We werken met de nieuwste ontwikkelingen en hebben het AEO-gecertificeerd. We werken volgens alle gestelde douaneformaliteiten en gebruiken een geïntrigeerd stelsel vergunningen voor alle invoer, doorvoer en uitvoer binnen Europa. Wij verzekeren u van klantvriendelijke en vakkundige dienstverlening. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en helpen u graag aan de meest efficiënte oplossing voor uw vervoersprobleem. Voor transport naar Oostenrijk of andere Europese landen zijn wij uw betrouwbare partner.


Bel ons voor advies over transport naar Oostenrijk

Heeft u vragen over transport naar Oostenrijk? Bekijk onze website en lees alles over onze dienstverlening. Wilt u goederen vervoeren naar andere landen binnen Europa? Daarin is Beijer Logistics gespecialiseerd. Wij verzorgen de volledige transport naar alle Europese landen en regio’s. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we alle mogelijkheden van transport naar Oostenrijk en andere Europese landen.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

BTW

Normaal tarief: 20%

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

Hoogte: 270cm

Breedte: 240cm

Maximum gewicht: 24 ton

Nationale feestdagen

1 Januari(Nieuwjaarsdag)

6 Januari (Driekoningen)

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

Hemelvaart

Pinksteren

11 Juni (Sacraments dag)

15 Augustus (Maria Hemelvaart)

26 Oktober (Nationale Feestdag)

1 November (Allerheiligen)

8 December (Maria Onbevlekte ontvangenis)

25 December (Kerstmis)

26 December (St. Stephans Dag)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Oostenrijk

Elk weekend: Zaterdag 15:00 tot Zondag 22:00 uur.

Feestdagen: 00:00 tot 22:00 uur.