Internationaal transport op de juiste wijze

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare internationale transporteur, dan bent u bij Beijer Logistics aan het juiste adres. We begrijpen dat het erg lastig is om een betrouwbare expediteur te vinden die al uw zaken kan transporteren. Vooral wanneer het gaat om internationaal transport is het erg belangrijk dat u een partij vindt die met veel zorg met uw zendingen omgaat en deze ook op tijd op plaats van bestemming lost. Beijer Logistics beschikt over vaste lijndiensten door heel Europa en kan door middel van auto-groupage efficiënte transporten uitvoeren. Hierdoor zult u erg veel geld besparen. Beijer Logistics is al sinds 1946 in de weer om het transport van haar klanten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalaanbieder die al uw zendingen kan vervoeren.

Altijd helderheid over de juiste prijzen

Beijer Logistics vindt het belangrijk dat haar klanten altijd op de hoogte is van de juiste prijs. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat de afgesproken prijs naderhand wordt aangepast. Om u direct op de hoogte te stellen van de prijs kunt u altijd een offerte aanvragen. Deze kunt u natuurlijk gewoon online bij ons aanvragen.
Veilig transport naar alle landen van Europa.

Beijer Logistics verzorgt al het transport in heel Europa. Zo dient u te denken aan de Benelux, Oost-Europa, Zuid-Europa, Scandinavië, Engeland en tal van andere landen. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare expediteur dan bent u bij Beijer Logistics aan het juiste adres. Met al onze expertise zullen we ervoor zorgen dat uw goederen op tijd en onbeschadigd aankomen. Sinds 2008 zijn wij in het bezit van een AEO- certificering. Beijer Logistics was een van de eerste 19 bedrijven die dit prachtige certificaat in ontvangst mocht nemen. Ook dit certificaat geeft alleen maar weer dat Beijer Logistics betrouwbaarheid solidariteit veiligheid waarborgt. Daarnaast zijn we natuurlijk ook ISO-gecertificeerd.

Internationaal transport

Wanneer u op zoek bent naar internationaal transport neem dan contact met ons op. Wij gaan voor u kijken wanneer we de zending kunnen aanbieden, en natuurlijk proberen we de kosten daarbij zo laag mogelijk te houden. Zendingen naar de meeste landen kunnen we tot wel 4 keer per week aanbieden. Wanneer u nog vragen of opmerkingen heeft over al ons internationaal transport neem dan contact met ons op. We helpen u zo spoedig mogelijk met uw internationaal transport. Kijk ook op onze bestemmingen, export en import op deze pagina.