Prestigieuze award voor Beijer Logistics!

17-05-2021
Prestigieuze award voor Beijer Logistics!

Het Amerikaanse concern Avery Dennison heeft Beijer Logistics uit Oldenzaal een Global Supplier Award toegekend.

Beijer is onderscheiden vanwege de betrouwbare, stabiele diensten en de slagvaardige communicatie. Avery Dennison is ook onder de indruk van de efficiënte administratie en rapportages zoals Beijer die hanteert. Om voor de Global Supplier Award in aanmerking te komen worden Avery-leveranciers wereldwijd geanalyseerd en beoordeeld.

De uitreiking vindt normaal gesproken plaats tijdens een global-eventgala echter door Covid-19 was dat dit jaar een virtuele bijeenkomst op 3 mei. Tijdens de uitreiking klonken er mooie woorden voor Beijer:

“Special Recognition awards are granted to suppliers that have performed in an exceptional way, other than Supplier Distinction qualifications, for meeting or exceeding the needs of our business and our customers.”

Voor wie Avery Dennison niet kent: het bedrijf begon in 1935 als etikettenproducent, maar is anno 2021 uitgegroeid tot een wereldspeler als het gaat om print- en verpakkingsartikelen. Wereldwijd telt het concern 30.000 werknemers met 180 vestigingen. Wij zijn ontzettend trots op deze mooie blijk van waardering. De award is vanuit de VS in Oldenzaal aangekomen en krijgt een prominent plaatsje in Oldenzaal.