Vacature: transportplanner / expedient

Je hebt ze vast wel eens zien rijden: die blauw/groene vrachtwagens van Beijer Logistics. Voor jouw beeld: Beijer is een oer-Twents bedrijf dat al sinds 1946 voorop loopt met slimme en betrouwbare logistieke concepten.

Beijer is op zoek naar vakmensen. Stuur je sollicitatie naar info@beijer-logistics.nl.

22-04-2024
Vacature: transportplanner / expedient

Wat zoeken wij?

In de transportwereld is punctualiteit van doorslaggevend belang. In die dagelijkse strakke organisatie is de expedient een onmisbare schakel. Op die afdeling zoeken wij versterking. Je bent een ander graag van dienst en daarmee het aanspreekpunt voor onze klanten. Wij wachten niet af en dat betekent dat je initiatief neemt en toont. Tijd en plaats zijn de sleutelwoorden in de transportwereld. Je haalt voldoening uit punctueel en accuraat werken. Jij zorgt ervoor dat (nieuwe) klanten ons (blijvend) vertrouwen en zich bij ons thuis voelen. Het is een pré als je ervaring hebt  met transport en logistiek vaardig bent met Office 365 en je – naast het Nederlands – goed kunt uitdrukken in het Engels en Duits. Een hecht en ervaren team, dat kenmerkt Beijer. Bij ons Twentse bedrijfskarakter horen natuurlijk degelijk- en betrouwbaarheid. Maar ook innovatie, gemoedelijkheid, plezier en verantwoording. Op tijd en plaats, we zijn en blijven tenslotte bezig met vervoer.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie als Transportplanner of Expediteur
  • Minimaal MBO werk- denkniveau of opleiding transport en logistiek
  • Flexibele, ondernemende, accurate instelling
  • Goede sociale vaardigheden en prettige postieve instelling
  • Topografische kennis
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal
  • Goede actuele kennis van douane zaken is een pre

Bij Beijer vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk en heeft iedereen direct invloed op onze diensten, kwaliteit en resultaten. Wil jij jouw vaardigheden inzetten voor een goed, gedegen bedrijf? Kom maar op; we nodigen je uit te solliciteren.

Solliciteren

Stuur jouw sollicitatie naar: Beijer Internationale Expediteurs B.V.

0541-582500
info@beijer-logistics.nl