Vacature: commercieel medewerker binnen&buitendienst

Je hebt ze vast wel eens zien rijden: die blauw/groene vrachtwagens van Beijer Logistics. Voor jouw beeld: Beijer is een oer-Twents bedrijf dat al sinds 1946 voorop loopt met slimme en betrouwbare logistieke concepten. Lees meer onder de foto.

15-04-2024
Vacature: commercieel medewerker binnen&buitendienst

In de transportwereld is punctualiteit van doorslaggevend belang. In die dagelijkse strakke organisatie is de commerciële binnendienst een onmisbare schakel.

Op die afdeling zoeken wij versterking. Je bent aanspreekpunt voor onze klanten en handelt (aan)vragen en verzoeken af. Wij wachten niet af en dat betekent dat je initiatief toont.

Tijd en plaats zijn de sleutelwoorden in de transportwereld. Dat betekent dat je bijzonder accuraat werkt. Je zorgt ervoor dat (nieuwe) klanten ons (blijvend) vertrouwen en zich bij ons thuis voelen.

Het is een pré als je ervaring hebt  met transport en logistiek, vaardig bent met Office 365 en je – naast het Nederlands - goed kunt uitdrukken in het Engels en Duits.

Een hecht en ervaren team, dat kenmerkt Beijer. Bij ons Twentse bedrijfskarakter horen natuurlijk ook gemoedelijkheid en plezier. Op tijd en plaats, we zijn en blijven tenslotte bezig met vervoer.

Als deze functie jou wat lijkt, neem dan contact op.

Solliciteren

Stuur jouw sollicitatie naar: Beijer Internationale Expediteurs B.V.

0541-582500
info@beijer-logistics.nl