Beijer & Denemarken: dagelijks & rechtstreeks

12-05-2021
Beijer & Denemarken: dagelijks & rechtstreeks

Beijer Logistics rijdt dagelijks op Denemarken, een praktijkvoorbeeld.

Beijer vervoert en transporteert door heel Europa. Eén van de landen waarin we dagelijks actief zijn is Denemarken. Dat kunnen grote opdrachten zijn, maar ook voor 1 pallet kunt u bij ons uitstekend terecht.

Hoe werkt dat dan?
We schetsen het aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk. Een klant aan de Denemarkenlaan in Zoetermeer belt met de vraag of we een pallet met 300 kilo Deense krakelingen willen afleveren in DK- Aarhus. Die vracht is te klein om een aparte vrachtwagen voor te laten rijden, dus wordt gekozen voor zogeheten groupagevervoer. Onze Twentse chauffeur laadt de pallet met krakelingen in Zoetermeer en brengt het naar ons eigen overslagcentrum in Oldenzaal. Daar verzamelen we vergelijkbare (pallet)vrachten met bestemming Denemarken. Nog diezelfde avond vertrekt een volle trailer.

De pallet met Deense-krakelingen en de andere vrachten worden dan naar ons depot in Denemarken gereden. Onze lokale gespecialiseerde Deense distributiepartners zorgen er dan voor de Krakelingen op de precieze plaats van bestemming komt. Als er meer vrachten voor de omgeving Aarhus in de trailer zitten, wordt uiteraard doorgereden en ter plekke gelost door onze hulpvaardige chauffeur met een losklep en pompwagen.

Door deze manier van groupagevervoer bieden we u als klant een betrouwbare dienst. Onze eigen Nederlandse chauffeurs zijn opgeleid om uiterst zorgvuldig om te gaan met de lading en ook onze partners worden daarop uitgebreid gescreend.

Als u dus kiest voor Beijer Logistics bent u verzekerd van veilig en zorgvuldig vervoer van uw lading.

Zie ook transport Denemarken.