Denemarken

Uw specialist van Tander tot Skagen, van Esbjerg tot Kopenhagen. Transport vanuit Nederland naar Denemarken of vice versa vraagt om de kennis en kunde van een specialist. Een specialist zoals Beijer Logistics. Al vele jaren lang onderscheiden wij ons met een fijnmazig agentennetwerk en een veelzijdige dienstverlening. Hierdoor kunnen we tot in de verste uithoeken van Denemarken snel, veilig en betrouwbaar leveren.

Wij bieden levering voor de meest uiteenlopende goederen. Van complete ladingen tot groupage en van express tot speciaal transport. Onze veelzijdige dienstverlening is gericht op complete ontzorging en neemt u al het regel- en papierwerk uit handen. In combinatie met onze lokale partners staan wij zo garant voor de best mogelijke service.

Denemarken
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-3 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-2 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Denemarken

Transportbedrijf Beijer Logistics is specialist in de coördinatie van express- en koeriersdiensten. Ook in geval van spoed leveren wij op tijd, zelfs als er onderweg sprake is van onverwachte tegenslag. Van klein en minder zwaar transport tot grote pallets en zware ladingen; wij verzekeren u in geval van spoed van zeer korte looptijden tussen Nederland en Denemarken.

Speciaal transport tussen Denemarken en Nederland

Ook op het gebied van speciaal transport kunnen wij u als erkend specialist ontzorgen. Heeft u een vracht met een extreem hoog gewicht, afwijkende afmetingen of een breekbare inhoud? Ons geavanceerde wagenpark biedt een transportoplossing voor elke behoefte en situatie. Van speciale koeriersbussen tot trailers inclusief klep; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hét transportbedrijf voor al uw logistieke uitdagingen

Beijer Logistics lost uw transportprobleem graag voor u op. In Denemarken geldt een maximaal gewicht van 44 ton en dat betekent dat we maximaal 24 ton per trailer kunnen vervoeren. Daarnaast werken we met een geïntrigeerd stelsel van vergunningen voor invoer, doorvoer en uitvoer binnen Europa.

Bij ons transportbedrijf bent u verzekerd van een klantvriendelijke en vakkundige dienstverlening. Onze medewerkers zijn echte professionals, die u graag helpen aan de meest efficiënte oplossing voor transport van Nederland naar Denemarken en andere Europese landen. Onze AEO-certificering verzekert u van het feit dat wij aan alle douaneformaliteiten voldoen.

Specialist in transport tussen Denemarken en Nederland

Heeft u vragen over onze dienstverlening van dagelijks transport naar Denemarken en andere landen binnen Europa? Neem bij vragen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij lossen eventuele transportproblemen graag voor u op en staan klaar om onze service snel en professioneel voor u in te vullen.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

In Denemarken geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton. Dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

Witte Donderdag

Goede Vrijdag

Pasen

4 Mei (Biddag)

Hemelvaartsdag

Pinksteren

5 Juni (Dag van de Grondwet)

25 December (Kerstmis)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Denemarken

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.