Finland

Van Helsinki tot Utsjoki, van Kolari tot Savukoski. Bij transport naar Finland zijn factoren als betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid van vervoer van groot belang. Transportbedrijf Beijer Logistics beheerst al deze facetten tot in de vingertoppen en onderscheidt zich als flexibele logistieke partner met een breed aanbod transportoplossingen die u van A tot Z ontzorgen.

Wij onderhouden stevige banden met Finse transporteurs en koeriersbedrijven, zodat wij u van reguliere zendingen tot express levering optimaal kunnen bedienen. Of u nu een zware lading pallets of een lichte lading kleine producten wilt laten transporteren; wij verzorgen het transport efficiënt en conform afspraak tot in de verste uithoeken van Finland.

Finland
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-4 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Finland

Bij sommige leveringen speelt de tijdfactor een grote rol. Expresslevering via Beijer Logistics is dan een uitstekende optie om uw zending naar Finland snel en veilig te verzorgen. Ons transportbedrijf kenmerkt zich door een uiterst korte doorlooptijd en geniet bekendheid als specialist in express dienstverlening voor zowel kleine als grote ladingen.

Speciaal transport naar Finland

Wijkt uw lading af in vorm, soort, gewicht of afmeting? In dat geval kunnen wij speciaal transport naar Finland op maat voor u verzorgen. Met onze hypermoderne faciliteiten en bijpassende wagenpark zijn we in staat elke vraag vanuit opdrachtgevers op gepaste wijze in te vullen. Schroom niet om bij ons te informeren naar de uitgebreide mogelijkheden.

Ervaren transportbedrijf ontzorgt u compleet

Als specialist in transport naar Finland investeren wij continu in onze mensen. Ons transportbedrijf bestaat al sinds 1946 en heeft jarenlange ervaring opgedaan in de Europese transportwereld. Onze vakkennis is van hoog niveau en daarom verzorgen wij voor onze opdrachtgevers ook alle douaneformaliteiten.

Innovatie is één van onze speerpunten en we werken met een geïntegreerd stelsel van vergunningen voor in-, uit- en doorvoer en opslag. Ook voor een zorgeloze levering naar Scandinavische landen als Finland bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij ontnemen u al het regel- en papierwerk en zorgen ervoor dat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw core business.

Uw specialist in transport naar Finland

Beijer Logistics is uw betrouwbare en flexibele partner als het gaat om transport naar Finland. Ons transportbedrijf is door de jaren heen meegegaan met alle nieuwe eisen op het gebied van douane en is op deze gebieden dan ook voorzien van belangrijke AEO-certificering.

Als één van de eerste bedrijven in Nederland hebben wij het certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ verkregen. Voor meer informatie over transport naar Finland of andere Europese landen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

In Finland geldt een maximaal terreingewicht van 46 ton. Dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

6 Januari (Driekoningen)

Goede Vrijdag

Pasen

25 April (Nationale Feestdag)

1 Mei (Dag van de Arbeid)

Hemelvaartsdag

Pinksteren

21 Juni (Midzomers Dag)

1 November (Allerheiligen)

6 December (Onafhankelijkheidsdag)

25/26 December (Kerstmis)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Finland

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.