Uw douane formaliteiten uitbesteden?

Alle douane handelingen die door Beijer Logistics worden uitgevoerd, worden verzorgd door Beijer Douane Expediteurs BV. Beijer Douane Expediteurs is AEO gecertificeerd en sinds 1946 actief.

Als ondernemer wilt u zich volledig concentreren op uw core business en de douane is daar geen onderdeel van. Bovendien zijn de actuele formaliteiten dermate complex, dat u de uitvoering daarvan het beste kunt uitbesteden aan de professionele specialisten van Beijer Douane Expediteurs. Op dit specifieke gebied kunnen we alles voor u regelen, zoals de efficiënte en volledige complete afhandeling van alle douaneformaliteiten, Intrastat-aangiftes en een soepele en veilige invoer, uitvoer, doorvoer en/of opslag dankzij geïntegreerd stelsel van vergunningen.Ook voor al uw exportdocumenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Douanespecialist met AEO-certificaat.

Beijer Douane Expediteurs is gekwalificeerd volgens het AEO-certificaat, dat we in 2008 als een van de eerste negentien bedrijven hebben verworven. Als Authorised Economic Operator staan we garant voor betrouwbare bedrijfsprocessen, ook wat betreft het administratieve gedeelte. Qua financiën vormen we een solide organisatie en veiligheid zit in onze genen.

Generaties lange ervaring

Eigenlijk heeft Beijer Douane Expediteurs zich altijd al bezig gehouden met het uitvoeren van douaneformaliteiten. De basis voor dit specialisme werd gelegd bij de oprichting van ons bedrijf in 1946, toen we als één van de eerste na-oorlogse expediteurs ook douanefaciliteiten in huis hadden. Bijna letterlijk, want de grensposten Rammelbeek bij Denekamp en De Poppe bij De Lutte waren toen van grote betekenis voor de zich herstellende economie. Meer weten over onze geschiedenis?

Daarna zijn we meegegroeid met alle ontwikkelingen en tussen de jaren ’60 en ’70 beschikten we over zeven grenskantoren. Toen deze in de jaren ’90 dicht gingen omdat de binnengrenzen van de EU werden opgeheven, zijn de betrokken medewerkers, en daarmee dus ook hun specifieke kennis en vaardigheden, behouden en in ons bedrijf geïntegreerd.