Hongarije

Aan het transport van uw goederen naar Hongarije stelt uw hoge eisen. In Beijer Logistics vindt u de betrouwbare specialist die u op alle vlakken ontzorgt. Ons gerenommeerde transportbedrijf beschikt over jarenlange ervaring in de transportsector en verzekert u van de hoogste betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit.

Dankzij sterke allianties met lokale partners zijn wij in staat uw transportbehoeften in Hongarije flexibel en op maat in te vullen. Of het nu gaat om een speciaal transport of een express levering. Onze betrokken medewerkers bezorgen uw goederen tot in de verste uithoeken van dit mooie land en doen dat altijd tijdig en conform afspraak. Daar kunt u op rekenen.

Hongarije
Stukgoed

Vertrek: 2x per week

Standaard looptijd: 2-4 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Hongarije

In situaties waarin haast is geboden, ontzorgt Beijer Logistics u door uw zending per express service naar Hongarije te vervoeren. Wij bieden deze dienstverlening zowel voor zwaar als minder zwaar transport in uiteenlopende afmetingen en soorten. Zo bent u verzekerd van een zeer korte looptijd op uw zending en lopen uw bedrijfsprocessen geen vertraging op.

Speciaal transport naar Hongarije

Indien gewenst bieden wij onze opdrachtgevers ook de mogelijkheid op speciaal transport naar Hongarije. Ons moderne wagenpark en sterke Hongaarse netwerk zorgen ervoor dat wij de meest uiteenlopende ladingsoorten snel en efficiënt naar de plek van bestemming kunnen vervoeren. Op aanvraag informeren wij u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden.

AEO-gecertificeerd transportbedrijf gespecialiseerd in douaneformaliteiten

Op zoek naar een AEO-gecertificeerd transportbedrijf voor al uw transport naar Hongarije? Wij zijn de trotse eigenaar van een AEO-certificaat en gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen. We werken sinds jaar en dag met een geïntrigeerd stelsel vergunningen voor alle soorten invoer, doorvoer en uitvoer binnen Hongarije.

Kortom: als specialist in innovatief transport en douaneformaliteiten verzekeren wij u van vakkundige dienstverlening. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw belangrijkste bedrijfsactiviteiten. Wij ontnemen u het regelwerk en verzorgen de volledige communicatie en uitvoering van al uw zendingen naar Hongarije.

Dé specialist in transport naar Hongarije

Op onze website vindt u alle informatie over transport naar Hongarije en andere Europese bestemmingen. Wilt u dat wij uw gehele transporttraject van begin tot eind regelen? Of wenst u meer informatie over onze werkwijze, dienstverlening en kosten? Neem contact met ons op, dan informeren onze deskundige medewerkers u graag over de mogelijkheden. We lossen samen met u uw logistieke ‘hoofdbrekens’ op en helpen u aan de efficiëntste oplossing.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

Hoogte: 270cm

Breedte: 240cm

Maximum gewicht: 24 ton

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

15 Maart (Dag van de Revolutie)

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

Pinksteren

20 Augustus (Dag van de Grondwet)

23 Oktober (Dag van de Republiek)

1 November (Allerheiligen)

25 December (Kerstmis)

26 December (St. Stephans Dag)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar

Rijverboden transport in Hongarije

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.