Roemenië

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Roemenië. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Roemenië de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Roemenië.

Roemenië
Stukgoed

Vertrek: 2x per week

Standaard looptijd: 4-5 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 3-5 werkdagen

Het transportbedrijf voor vakkundig transport naar Roemenië

Heeft u naast transport naar Roemenië ook transport voor andere Europese landen? Wij leveren ook perfecte service naar onder andere Bulgarije, Kroatië en Hongarije. Voor een aantal omringende landen die nog geen lid zijn van de EU, gelden nog steeds verschillende douaneformaliteiten. Dit is voor ons geen enkel probleem. Onze lokale medewerkers zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende douanegevoelige goederen en we beschikken over het AEO-certificaat. Bij Beijer Logistics bent u dus verzekerd van de meest efficiënte oplossing voor uw transport naar Roemenië.

Express- en koeriersdiensten Roemenië

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Roemenië per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete

Vrijblijvend contact over transport naar Roemenië

Bekijk de website voor meer informatie over transport naar Roemenië en andere Europese landen. Wilt u het transport door ons laten uitvoeren? Of heeft u vragen over onze service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Wij zoeken graag samen met u naar de efficiëntste oplossing voor uw logistieke probleem. Transportbedrijf Beijer Logistics is de transporteur voor transport naar Roemenië en andere Europese landen.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

Hoogte: 270cm

Breedte: 240cm

Maximum gewicht: 24 ton