Estland

Wekelijks transport van en naar Estland laat u natuurlijk verzorgen door Beijer Logistics. Wij beschikken over decennialange ervaring in de transportsector en genieten bij opdrachtgevers bekendheid vanwege ons brede aanbod logistieke dienstverlening. Met ons transportbedrijf kiest u voor een betrouwbare specialist die uw transportbehoeften tot in lengte van jaren naar volle tevredenheid kan invullen.

Onze hoogwaardige service leunt op een sterk netwerk van lokale koeriersdiensten en transporteurs, waardoor wij zelfs de meest bijzondere en spoedeisende zendingen snel en veilig voor u kunnen transporteren. Dat doen wij altijd conform afspraak en van de grootste steden tot de verste uithoeken in Estland. Laat u compleet ontzorgen door dé specialist in transport en logistiek en hervind de tijd om te werken aan uw core business.

Estland
Stukgoed

Vertrek: 2x per week

Standaard looptijd: 3-5 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Estland

Ook voor express- en koeriersdiensten in Estland bent u bij Beijer Logistics aan het juiste adres. Onze deskundige medewerkers schakelen snel en brengen uw spoedzending op tijd op de plek van bestemming. Ongeacht onvoorziene tegenslagen of andere omstandigheden onderweg. Wij onderscheiden ons met een extreem korte looptijd voor ladingen van het meest uiteenlopende karakter.

Baltische Staten

Beijer Logistics is specialist in vervoer van/naar de Baltische Staten:

Uw specialist voor transport van en naar Estland

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij begrijpen dat het vinden van een goede transporteur tijd, energie en vertrouwen vergt. De behulpzame medewerkers van ons transportbedrijf denken graag met u mee en zoeken naar de beste en meest efficiënte oplossing voor uw transport tussen Nederland en Estland. Neem direct contact op!

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane afmetingen voor transport naar Estland

Als u transporteert naar Estland dient u zich aan een aantal algemene regels te houden. Zo gelden er regels voor maximale afmetingen en gewicht. Voor transport naar Estland geldt een:

maximale hoogte van 270cm

maximale breedte van 240cm

maximaal gewicht van 24 ton

Het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ waarover wij beschikken, geeft aan dat we alle douaneformaliteiten verzorgen en over vakkennis van hoog niveau beschikken. Bovendien werken wij uitsluitend met een geïntegreerd stelsel vergunningen voor de invoer, uitvoer, doorvoer en opslag voor al het transport.