Transport Slowakije

Voor uw transport van en naar Slowakije wilt u ontzorgd worden door een flexibele en betrouwbare partner. Een ervaren transportbedrijf dat niet alleen het lokale wegennetwerk op zijn duimpje kent, maar ook goede contacten heeft met transporteurs en koeriersbedrijven in de regio.

Zo’n partner vindt u in Beijer Logistics. Via vaste lijndiensten bieden wij dagelijks transport van en naar de grootste steden en de verste uithoeken van Slowakije. We houden de regie hierbij strak in eigen handen en verzekeren u zo van een zending die snel en probleemloos verloopt.

Of het nu gaat om groupage of complete ladingen, om express levering of speciaal transport; wij zijn de ervaren specialist die u ontzorgt van opslag tot distributie en van planning tot het eventueel incasseren van uw factuurprijs.

Transport Slowakije
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-2 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Slowakije

Is extra spoed gewenst? Ook dan kunt u vertrouwen op de snelheid en service van ons transportbedrijf. Onze medewerkers zetten graag een stapje extra en weten uw transport zelfs onder ongewone omstandigheden veilig en snel op de gewenste plek in Slowakije af te leveren. Wij bieden express diensten aan voor zowel lichte als zware goederen in uiteenlopende soorten en afmetingen. Een hypermodern wagenpark en brede logistieke dienstverlening ontzorgen u op alle vlakken.

Speciaal transport van en naar Slowakije

Is de afwijking in grootte, inhoud, vorm of gewicht extreem, dan kunt u ook terecht bij ons transportbedrijf. Wij zijn specialist in speciaal transport naar en van Slowakije en vervoeren uitzonderlijke ladingen met evenveel nauwkeurigheid als reguliere zendingen. Zo kunt u zich concentreren op uw core business, in de wetenschap dat wij uw bijzondere lading snel en veilig naar het eindpunt transporteren.

Gerenommeerd transportbedrijf als ideale partner

Wenst u naast transport naar Slowakije ook gebruik te maken van onze dienstverlening voor andere Europese landen? Wij leveren ook perfecte service naar onder andere Polen, Tsjechië of Hongarije. Voor een aantal omringende landen die nog geen lid zijn van de EU, gelden nog steeds verschillende douaneformaliteiten.

Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Onze lokale partners zijn gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende douanegevoelige goederen en we beschikken over het AEO-certificaat. Bij Beijer Logistics bent u dus verzekerd van de meest efficiënte oplossing voor al uw zendingen naar Slowakije.

Dé specialist in transport van en naar Slowakije

Bekijk onze website voor aanvullende informatie over transport naar Slowakije en andere Europese bestemmingen. Wilt u een offerte aanvragen bij ons transportbedrijf of heeft u vragen over onze service? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij samen met u uw logistieke uitdagingen en helpen we u aan een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

Hoogte: 270cm

Breedte: 240cm

Maximum gewicht: 24 ton

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

6 Januari (Driekoningen)

Goede Vrijdag

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

8 Mei (Wapenstilstand 1945)

5 Juli (Dag van St. Cyril en St. Methodius)

29 Augustus (Dag van de Slowaakse Opstand 1944)

1 September (Dag van de Grondwet)

15 September (Nationale Feestdag)

1 November (Allerheiligen)

17 November (Dag van de Vrijheid en Democratie)

24 December (feestdag voor Kerstmis)

25 December (Kerstmis)

26 December (St. Stephans Dag)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Slowakije

Op feest- en zondagen geldt een rijverbod van 00:00 tot 22:00 uur.