Transport Kroatië

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Kroatië. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in geheel Kroatië de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Kroatië.

Transport Kroatië
Stukgoed

Vertrek: 3-4 x per week

Standaard looptijd: 4-7 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Kroatië

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Kroatië per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Dagelijks transport naar en van Kroatië

Ons transportbedrijf verzorgt vervoer van allerlei verschillende ladingen van en naar Oost-Europese landen zoals Kroatië. Beijer heeft jarenlange ervaring met internationaal transport binnen Europa. De Europese logistieke dienstverlening van Beijer als expediteur kenmerkt zich door:

  • een fijnmazig netwerk
  • betrouwbare partners
  • uitstekende reputatie
  • vaste frequenties
  • snelle looptijden

Ons transportbedrijf is door de jaren heen meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen en eisen op douanegebied. Internationaal gezien zijn wij dan ook een sterke partner. Dat wordt ook aangetoond door onze AEO-certificering. Als één van de eerste transportbedrijven in Nederland hebben wij dit certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ gekregen, wat ons maakt tot de juiste partner voor uw transport naar Kroatië.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze Europese transportdiensten van en naar Kroatië? Neem dan contact op met Beijer Logistics. Wij informeren u graag over wat wij voor u kunnen betekenen.