Litouwen

Op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor dagelijks transport van en naar Litouwen? In Beijer Logistics vindt u uw ideale en flexibele partner die in al uw transportbehoeften voorziet. Onze ervaren medewerkers zijn ‘thuis’ in Litouwen en leveren uw zending hierdoor veilig en op tijd af op de plek van bestemming. Daar kunt u op vertrouwen.

Dankzij sterke allianties met lokale koeriersbedrijven en gespecialiseerde transporteurs zijn wij altijd in staat u op maat te bedienen. Met een strakke regie begeleiden we het vervoerstraject van begin tot eind en ontzorgen we u op elk vlak: van speciaal transport tot douaneformaliteiten. Met een hypermodern wagenpark en jarenlange ervaring maken wij elk transport naar Litouwen tot een succes.

Litouwen
Stukgoed

Vertrek: 2-3x per week

Standaard looptijd: 3-5 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: 4x per week

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Baltische Staten

De Baltische Staten bestaan uit:

Express- en koeriersdiensten Litouwen

In sommige situaties is spoedlevering van het grootste belang. Ook dan kunt u vertrouwen op de snelheid en service van ons transportbedrijf. Als specialist in express levering staan wij bekend om onze korte looptijd en grote betrouwbaarheid. Want, zo vinden wij: afspraak is afspraak.

Ongeacht tegenslag onderweg of andere onvoorziene omstandigheden zorgen onze medewerkers dan ook altijd dat uw zending tijdig arriveert. Van lichte tot zware goederen en van groupage tot complete zendingen; wij staan voor u klaar.

Speciaal transport van en naar Litouwen

Speciaal transport van of naar Litouwen is een mogelijkheid als u uitzonderlijke lading wilt vervoeren. Denk hierbij onder meer aan lading met afwijkende afmetingen (extra lang of breed), vormen, eigenschappen of gewicht. Wij zijn specialist in deze wijze van vervoer en nemen u het gehele vervoerstraject uit handen. Van opslag tot distributie, van verzekeren tot etiketteren en van plannen tot het eventueel incasseren van uw factuurprijs.

Betrouwbaar transportbedrijf als flexibele partner

Beijer Logistics transporteert uw goederen naar Litouwen in losse pakketten, palletladingen en groupage.

Wij zijn AEO-gecertificeerd en houden ons aan alle wetgeving en douaneformaliteiten. Zo weet u zeker dat uw zending naar Litouwen volgens alle regels op de plek van bestemming aankomt. Ook in geval van spoedleveringen of last minute wijzigingen zijn wij doorgaans in staat snel te schakelen en uw transportproces tijdig af te ronden. Zo zijn wij de betrouwbare en flexibele transportpartner die u op alle gebieden compleet ontzorgt.

Dé specialist in transport van en naar Litouwen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van transport naar Litouwen? Of zoekt u informatie over de dienstverlening van ons transportbedrijf voor andere Europese bestemmingen? Bekijk dan de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de meest efficiënte oplossing met u, zodat u zich vervolgens weer zorgeloos kunt richten op uw core business.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

Maximale hoogte: 270cm

Maximale breedte: 240cm

Maximale gewicht: 24ton