Transport Polen

Veilig en betrouwbaar transport naar Polen vereist de expertise van een deskundige en ervaren partij. Een partij zoals Beijer Logistics. Sinds jaar en dag is ons transportbedrijf ‘thuis’ in dit land en andere Europese landen. En dat merkt u aan de kwaliteit en veelzijdigheid van onze logistieke dienstverlening.

Dankzij een sterk netwerk van lokale partners zoals Poolse transporteurs en koeriersbedrijven leveren wij altijd conform afspraak en op tijd. Zonder uitzondering en tot in de verste uithoeken en grootste steden. Van groupage tot complete ladingen en van speciaal transport tot express levering; wij verzorgen uw levering tussen Polen en Nederland op snelle en deskundige wijze.

Transport Polen
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-4 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-3 werkdagen

Transporteur voor expressdiensten

Op zoek naar een transporteur die zeer snelle expresslevering kan verzorgen van of naar Polen? De beste optie is zonder twijfel Beijer Logistics. Als ervaren transportbedrijf staan wij garant voor kwalitatief hoogwaardig transport met een korte doorlooptijd. Van klein en minder zwaar goederenvervoer tot zware pallets en complete ladingen. Informeer naar de uitgebreide transportmogelijkheden.

Specialist in speciaal transport

Vraagt uw lading om speciaal transport tussen Polen en Nederland? Ook dan kan ons transportbedrijf u op maat ondersteunen. Een veelzijdig wagenpark stelt ons in staat om ook uitzonderlijke ladingen en breekbare goederen snel en veilig te vervoeren. Zelfs de grootste afwijkingen in afmetingen of vorm stellen ons niet voor problemen. We laten ons graag uitdagen!

Transport tussen Polen en Nederland: veilig en zeker

Kiest u voor Beijer Logistics, dan kiest u een erkend specialist en betrouwbare partner voor uw zending van en naar Polen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ons bedrijf kenmerkt zich onder andere door:

  • Een fijnmazig netwerk
  • Snelle looptijden
  • Vaste frequenties
  • Betrouwbare partners
  • Uitstekende reputatie

Als één van de eerste transportbedrijven in Nederland beschikken wij over het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Wij kunnen u dan ook optimaal van dienst zijn als het gaat om veilig en zeker transport naar Polen en andere Oost-Europese landen.

Hét transportbedrijf voor transport tussen Nederland en Polen

Wilt u weten wat wij als transporteur precies kunnen betekenen voor uw expeditie? Onze gemotiveerde werknemers lichten graag toe hoe wij uw transport tussen Nederland en Polen vlekkeloos laten verlopen. Neem direct contact op en ontvang een maatwerk advies over de uitgebreide mogelijkheden. Van Szczecin tot Lublin, van Gdansk tot Krakow.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

In Polen geldt een maximaal terreingewicht van 40 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

3 Mei (Dag van de Grondwet)

Pinksteren

11 Juni (Sacraments Dag)

15 Augustus (Maria Hemelvaart)

1 November (Allerheiligen)

11 November (Onafhankelijkheidsdag)

25 December (Kerstmis)

26 December (St. Stephans Dag)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Polen

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.