Bulgarije

Van Sofia tot Varna, van Nikopol tot Kushla. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Bulgarije. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in geheel Bulgarije de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Bulgarije.

Bulgarije
Stukgoed

Vertrek: 2-3x per week

Standaard looptijd: 4-7 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-4 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Bulgarije

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Bulgarije per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Uw degelijke partner in transport naar Bulgarije

Onze expeditiewerkzaamheden strekken zich uit over heel Europa, dus ook voor transport naar Bulgarije bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij informeren u hierover graag, maar regelen het transport verder geheel voor u, zodat u zich kunt richten op uw core business. Samen met onze kernwaarden maakt dit Beijer Logistics tot de juiste partner voor transport van en naar Oost-Europese landen als Bulgarije.

Contact voor meer informatie over transport naar Bulgarije

Bent u benieuwd wat ons transportbedrijf precies voor u kan betekenen als het gaat om transport naar Oost-Europese landen als Bulgarije? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Beijer Logistics is door de jaren heem meegegaan met de nieuwe eisen en ontwikkelingen op het gebied van douane. Als één van de eerste bedrijven zijn wij dan ook voorzien van het certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ verkregen. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn bij al uw soorten transport van en naar Bulgarije en andere Europese landen.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

BTW tarieven

Normale tarief: 20%

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

Hoogte: 270cm

Breedte: 240cm

Maximum gewicht: 23 ton

Nationale feestdagen

Januari – 01

Maart – 03, 04, 05, 06

April – 22, 23, 24, 25

Mei – 06, 07, 08, 21, 22, 23, 24

September – 04, 05, 06, 22, 23, 24, 25

December – 24, 25, 26, 31

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Bulgarije

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.