Frankrijk

Van Amiens tot Marseille, van Lyon tot Bordeaux. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Frankrijk. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Frankrijk de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van alle provincies.

In de Franse steden maken we gebruik van klepauto’s, waardoor we ook middenin de Franse stadscentra kunnen komen. Al uw pakketjes, pallets of groupage komen dus veilig en tijdig aan op de eindbestemming. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa.

Frankrijk
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-5 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Frankrijk

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Frankrijk per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Transport naar Frankrijk volgens alle veiligheidseisen

Voor de transport van goederen naar Frankrijk gelden bepaalde regels waaraan het transport moet voldoen. In Frankrijk geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton. Dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren. Ons transportbedrijf beschikt over het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Dit betekent dat onze werkzaamheden aan alle douaneformaliteiten voldoen. We beschikken over vakkennis van hoog niveau en onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw transport naar Frankrijk zo veilig en probleemloos mogelijk te transporteren.

Bel voor vragen over transport naar Frankrijk

Heeft u een transport dat u graag naar Frankrijk wilt vervoeren? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij zo snel mogelijk voor de juiste oplossing. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Bel ons, dan bepalen we samen wat de meest efficiënte oplossing is voor uw transport naar Frankrijk. Door de expeditie van uw goederen over te laten aan Beijer Logistics kunt u zich met een gerust hart volledig richten op uw core business.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Stadsleveringen

In de Franse steden maken we gebruik van klepauto’s, waardoor we middenin de stadscentra van Frankrijk kunnen komen.

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

In Frankrijk geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

8 Mei (Bevrijdingsdag)

Pinksteren

14 Juli (Nationale Feestdag)

15 Augustus (Maria Hemelvaart)

1 November (Allerheiligen)

11 November (Wapenstilstand WO1)

25 December (Kerstmis)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Frankrijk

Zondagen en nationale feestdagen: 22:00 tot 22:00 uur.