Portugal

Van Oporto tot Faro, van Lissabon tot Nisa. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Portugal. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Portugal de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Portugal.

Portugal
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 3-7 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 3-5 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Portugal

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Portugal per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Transport naar Portgal volgens alle douaneformaliteiten

Laat uw transport naar Portugal geheel uitvoeren door een gespecialiseerde transporteur. Dagelijks vertrekken wij met verschillende vervoersmiddelen naar alle regio’s in Portugal. Voor Portugal geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton. De lading per trailer mag niet meer dan 24 ton bevatten, anders kunnen wij het transport niet invoeren. Houd hier dus rekening mee als u goederen wilt transporteren naar Portugal. Over dit soort regels kunnen wij u uiteraard voorzien van informatie en onafhankelijk advies. Omdat wij beschikken over een groot distributienetwerk kunnen wij ook hoogwaardige logistiek bieden. Beijer Logistics is dus de betrouwbare partner voor uw transport naar Portugal.

Vraag naar de mogelijkheden van transport naar Portugal

Wilt u meer informatie over transport naar Portugal of naar andere Europese landen? Bekijk onze website en lees alles over ons transportbedrijf. Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden. Wij beschikken over het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’, wat betekent dat al onze werkzaamheden aan de douaneformaliteiten voldoen. Samen met u bedenken we de meest efficiënte manier van transport naar Portugal.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

In Portugal geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

Goede Vrijdag

Pasen

25 April (Dag van de Revolutie, 1974)

1 Mei (Dag van de Arbeid)

10 Juni (Portugal Dag, 1580)

11 Juni (Sacraments Dag)

15 Augustus (Maria Hemelvaart)

1 November (Allerheiligen)

1 December (Onafhankelijkheidsdag)

8 December (Onbevlekte Ontvangenis)

25 December (Kerstmis)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Portugal

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.