Italië

Van Merano tot Palermo, van Pisa tot Ancona. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Italië. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Italië de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Italië.

Italië
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-5 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-4 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Italië

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Italië per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Het transportbedrijf voor veilig transport naar Italië

Transport vervoeren naar Italië? Let dan wel even op de toegestane afmetingen en de gebruikelijke BTW-tarieven. Elk land binnen Europa hanteert namelijk andere regels en tarieven. Voor transport naar Italië geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton. Dit houdt in dat we maximaal 24 ton per trailer vervoeren. Wij verzekeren dat uw transport naar Italië bij ons in goede handen is. Ons transportbedrijf beschikt over het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Dit betekent dat wij alle douaneformaliteiten volgens de regels verzorgen. We werken daarnaast met een stelsel van vergunningen voor invoer, doorvoer, uitvoer en opslag.

Beijer Logistics is het bedrijf voor alle transport naar Italië.

Neem contact op voor meer informatie over transport naar Italië

Wilt u goederen transporteren via Beijer Logistics naar Italië of andere Europese landen? Bekijk onze website voor alle informatie. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, dan informeren we u over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de meest efficiënte oplossing voor al uw transport naar Italië.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport

In Italië geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

6 Januari (Driekoningen)

Pasen

25 April (Nationale Feestdag)

1 Mei (Dag van de Arbeid)

2 Juni (Dag van de Republiek)

15 Augustus (Maria Hemelvaart)

8 December (Onbevlekte ontvangenis)

25 December (Kerstmis)

26 December (St. Stephan’s Dag)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Regionale feestdagen

25 April (Venetië)

24 Juni (Torino, Genova, Firenze)

29 Juni (Rome)

2 Juli (Siena)

15 Juli (Palermo)

16 Augustus (Siena)

9 September (Napoli)

4 Oktober (Bologna)

3 November (Trieste)

6 December (Bari)

7 December (Milaan)

Rijverboden transport in Italië

Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.