Balkan

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in de Balkan. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in de gehele Balkan de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van de Balkan. Doordat Balkan landen niet aangesloten is bij de Europese Unie, kenmerken transporten zich door extra communicatie. Beijer verzorgt de volledige douane afwikkeling van transporten van/naar de Balkan.

Balkan
Stukgoed

Vertrek: 2-3x per week

Standaard looptijd: 4-7 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-4 werkdagen

Balkan

De Balkan bestaat uit:

Het transportbedrijf voor alle soorten transport naar Balkan

Om uw transport naar de Balkan zo veilig mogelijk en volgens alle regels te laten voorlopen, moet uw transport voldoen aan de toegestane afmetingen.

Het verkregen AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ geeft aan dat wij aan alle douaneformaliteiten voldoen. We werken daarnaast ook met een geïntrigeerd stelsel van vergunningen voor invoer, doorvoer, uitvoer en opslag. Door uw transport naar de Balkan over te laten aan Beijer Logistics weet u zeker dat uw transport in veilige handen is.

Neem vrijblijvend contact op over transport naar Balkan

Heeft u vragen over transport naar de Balkan? Of wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Al onze medewerkers zorgen ervoor dat uw transport in goede handen is, zodat u zich kunt richten op uw core business. Beijer Logistics helpt u graag aan de meest efficiënte oplossing voor uw transport naar de Balkan en andere Europese landen.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Transport mogelijkheden van/naar de Balkan op aanvraag.