Noorwegen

Van Kristiansand tot Hammerfest, van Bergen tot Hamar. Zoekt u een ervaren transport specialist voor een veilig en betrouwbaar goederenvervoer naar Noorwegen? Beijer Logistics kent als geen ander Nederlands transportbedrijf de weg in dit land en andere Scandinavische landen. Hiermee staan wij garant voor veelzijdige logistieke dienstverlening die u op alle gebieden ontzorgt.

Ons transportbedrijf onderhoudt in Noorwegen goede contacten met Noorse transporteurs en lokale koeriersdiensten. Zo kunnen we onder onze eigen strakke regie altijd een snelle en betrouwbare levering garanderen. Van express levering tot speciaal transport en van complete ladingen tot groupage; wij leveren altijd conform afspraak en tot in de verste uithoeken en steden.

Noorwegen
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Noorwegen

Ook op het gebied van express- en koeriersdiensten kunt u bij Beijer Logistics terecht. Wij leveren uw zending van en naar Noorwegen indien gewenst met spoed en staan als transportbedrijf bekend om onze korte looptijd. Dat geldt niet alleen voor kleine en minder zware ladingen, maar ook voor complete ladingen en zware pallets.

Speciaal transport van en naar Noorwegen

In sommige gevallen is uw lading uitzonderlijk van karakter. Afmetingen, vorm of gewicht kunnen bijvoorbeeld sterk afwijken van de norm. Ook in dat geval kunnen wij uw zending naar Noorwegen snel en veilig verzorgen. Ons moderne wagenpark beschikt onder meer over koeriersbussen en speciale trailers met autolaadkraan, waardoor speciaal transport altijd tot de mogelijkheden behoort.

Transportbedrijf dat werkt volgens alle douaneformaliteiten

Transport van en naar Noorwegen laat u uitvoeren door Beijer Logistics uit Oldenzaal. Wij regelen het hele proces van begin tot eind. Omdat dit land niet is aangesloten bij de Europese Unie, kenmerken transporten zich door extra communicatie. Wij verzorgen de volledige documentatie, zoals vrachtbrieven, overdrachtsdocumenten en Douane.

Daarnaast beschikt ons transportbedrijf over een breed distributienetwerk, waardoor wij hoogwaardige logistiek bieden. Beijer Douane Expediteurs is AEO-gecertificeerd met het ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’-certificaat. In ons vindt u dan ook een betrouwbare specialist voor uw levering van en naar Noorwegen of andere Scandinavische landen.

Dé specialist in transport naar Noorwegen

Heeft u vragen over een mogelijk transport van of naar Noorwegen? Of wilt u meer weten over onze werkwijze, service en de kosten die hieraan zijn verbonden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken met u graag de meest efficiënte oplossingen en mogelijkheden. Wie weet is uw levering vandaag nog geregeld!

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Documentatie

Noorwegen is niet aangesloten bij de Europese Unie. Hierdoor is extra communicatie vereist bij transporten. Beijer Logistics verzorgt de complete documentatie waaronder vrachtbrieven, overdrachtsdocumenten en douanepapieren. Wij staan bekend als vooraanstaand specialist op dit vlak en kunnen u volledig ontzorgen.

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

In Noorwegen geldt een maximaal terreingewicht van 42 ton, dit is de auto inclusief lading.

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

Witte Donderdag

Goede Vrijdag

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

17 Mei (Dag van de Grondwet)

Hemelvaartsdag

Pinksteren

25/26 December (Kerstmis)