Scandinavië

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van transport in verschillende Scandinavische landen? Klik dan op een van onderstaande landnamen en beoordeel zelf wat onze transporteurs voor u kunnen betekenen:

Uw specialist van Noorwegen tot Zweden, van Finland tot Denemarken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw dagelijkse transport van en naar Scandinavië, maar vindt u het lastig kiezen tussen verschillende transporteurs? In Beijer Logistics vindt u de deskundige en betrokken specialist die u in al uw transportbehoeften volledig ontzorgt.

Ons transportbedrijf beschikt over decennialange ervaring met de meest uiteenlopende leveringen in Scandinavië en kent deze regio dan ook op zijn duimpje. Wij kunnen ons beroepen op sterke allianties met lokale koeriersbedrijven en transporteurs en kunnen u hierdoor optimaal van dienst zijn.

Ervaren transporteurs in Scandinavië

Van speciaal transport tot express leveringen en van groupage tot complete zendingen; wij zijn de allround logistieke dienstverlener die uw dagelijkse zendingen naar Scandinavische landen vlot en probleemloos laat verlopen.

Onze ervaren professionals bezitten uitstekende kennis van het regionale wegen- en transportnetwerk en staan hiermee garant voor snelle levering conform afspraak. Van de grootste steden tot in de verste uithoeken van Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

Express- en Koeriersdiensten naar Scandinavië

In sommige gevallen wilt u uw zending naar Scandinavische landen met extra snelheid laten verlopen. Ook in dat geval helpt Beijer Logistics u op weg. Wij staan bekend als specialist in express zendingen en staan garant voor een korte looptijd en hoge afleverbetrouwbaarheid. Of het nu gaat om lichte zendingen, complete ladingen of zware pallets; wij staan voor u klaar.

Speciaal transport naar Scandinavië

Slechts weinig transporteurs bieden speciaal transport naar Scandinavië, maar ons transportbedrijf blinkt hierin uit. Ons gevarieerde wagenpark met onder andere koeriersbussen en grote trailers met klep stelt ons in staat zelfs de meest uitzonderlijke ladingen veilig en snel naar de plek van bestemming te vervoeren. Heeft u ook een lading met een afwijkende grootte, gewicht, vorm of inhoud? Twijfel dan niet en informeer naar de uitgebreide transportopties.

Gecertificeerd transportbedrijf als ideale partner

Transportbedrijf Beijer Logistics is uw flexibele partner in dagelijks transport van en naar alle Scandinavische landen en werkt met vaste lijndiensten voor het beste resultaat. Als specialist in allround logistieke dienstverlening werken wij met een geïntegreerd stelsel vergunningen voor de invoer, uitvoer, doorvoer en opslag voor al het transport.

De AEO-certificering certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ waarover wij beschikken, verzekert u van een deskundige afhandeling van alle douaneformaliteiten en complete ontzorging op het gebied van papier- en regelwerk. Van opslag tot distributie en van plannen tot het eventueel incasseren van uw factuurprijs; als veelzijdige transporteurs nemen wij u alles uit handen.

Dé flexibele transporteurs voor uw transport naar Scandinavië

Wilt u meer weten over onze transportmogelijkheden of de aanvullende dienstverlening die wij bieden? Graag lichten wij in een persoonlijk gesprek toe hoe we uw dagelijkse transport naar Scandinavië veiliger, sneller en efficiënter kunnen maken. Als ervaren transporteurs is dit ons belangrijkste specialisme.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats