Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw meerwaarde. Stuur je motivatie naar:

info@beijer-logistics.nl
Eigen verantwoordelijkheid

Eigen verantwoordelijkheid

Beijer is een informeel bedrijf dat met veel aandacht en vakkennis zorgdraagt voor haar medewerkers en relaties. Als een echt Twents bedrijf, heerst hier een nuchtere, gedreven en gezellige werksfeer. Wij houden ervan om logistieke uitdagingen slagvaardig en actief aan te gaan, om met die aanpak onze klanten adequaat te ontzorgen.

Bij Beijer krijg jijzelf de kans om vakkennis en ervaring op te doen, om daarmee je eigen loopbaan en werkplezier vorm te geven. Door onze goede vakkundige medewerkers heeft Beijer zich de afgelopen 75 jaar ontwikkelt tot een succesvolle logistiek dienstverlener, met een no nonsens karakter.

Wij bieden:
* Goed marktconform salaris met 27 vakantiedagen (op fulltime basis).
* Fitnessregeling.
* Ergonomische werkplek met zit sta bureau.
* Vrijheid en ruimte om te werken aan nieuwe initiatieven en ideeën.
* Fijne en informele werksfeer met betrokken vakkundige collega’s.
* Zelfsturende afdelingen

Zelfsturende afdelingen? Ja, bij Beijer geloven we in zelfsturende afdelingen, waarbij medewerkers eigen verantwoordelijkheid hebben, waardoor een hoge betrokkenheid gecreëerd wordt. Alle afdelingen opereren volledig zelfstandig, er zijn hier geen 'managers'.
Lang voordat de management literatuur de moderne term ‘eigenaarschap’ introduceerde, wist men bij Beijer dat je door het geven van vrijheid aan medewerkers succes kunt behalen, zonder lange vergaderingen en controles.

Spreek je dit aan? Neem dan snel contact op.

Huub

Huub

“Al 25 jaar ben ik trotse medewerker van onze Oldenzaalse onderneming. Bij Beijer ben je nooit een nummer, niet als klant en niet als medewerker”

Peter

Peter

“Ik hoop dat je veel plezier gaat hebben”, waren de eerste woorden van de directeur op mijn eerste werkdag. Een warm welkom, zonder te beginnen over omzet, aantal zendingen, cijfers etc. Vele jaren later ben ik nog altijd zeer op mijn (werk)plek.

Onderdeel van OT&L

Beijer ondersteunt de Opleiding Transport&Logistiek Oldenzaal (OT&L). Zo helpen we mee aan de juiste opleidingen voor vakmensen als chauffeurs en heftruckmedewerkers. Meer weten over OT&L? Kijk op https://www.otl-oldenzaal.nl/

Onderdeel van OT&L