Heftruck chauffeur gezocht voor onze crossdock operatie

Spreekt de transportwereld jou aan en houd je van aanpakken? Dan hebben we bij Beijer een mooie vaste plek voor je. Voor ons warehouse, het hart van ons bedrijf, zoeken we een prettige collega die ons helpt bij het laden, lossen van vrachtwagens en alles wat daar verder bij komt kijken.
Ben jij zo’n prettig persoon en ben je op zoek naar een fijne werkomgeving en prima collega’s?
Bekijk dan snel onze vacature.

01-03-2024
Heftruck chauffeur gezocht voor onze crossdock operatie

Heftruck chauffeur/ Loodsmedewerker 40u per week middag / avondploeg.

Wij lossen en laden vrachtauto’s met goederen naar diverse bestemmingen in Europa. Samen met ervaren collega’s leer je in de praktijk hoe wij de goederen van onze klanten efficiënt en accuraat omladen, hoe groupage-auto’s gestuwd en de bijbehorende documenten afgehandeld worden.

De wereld van transport en logistiek trekt je aan en je vindt het prettig om zelfstandig te werken en verantwoording te nemen in een goede werksfeer. Onze loodsmedewerkers zijn het middelpunt van ons bedrijf. Samen met onze planners heb je de verantwoording over de goederenstromen van onze relaties.

Ervaring
Bij voorkeur heb je ervaring als heftruckchauffeur of elders in de logistieke sector en ben je in het bezit van een heftruck- en ADR-certificaat. Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Wij hechten grote waarde aan een informele verantwoordelijke en collegiale werksfeer.

Wij nodigen je graag uit om bij ons te solliciteren. Jouw bericht kun je binnen 14 dagen mailen of per post sturen aan:

  • Beijer Internationale Expediteurs B.V, Kampenstraat 21, 7575 ER Oldenzaal
  • E-Mail: info@beijer-logistics.nl / t.a.v. dhr. Rogier Reedijk

Wil je snel meer informatie over de betreffende werkzaamheden en vacature pak dan de telefoon en bel met 0541-582500 en vraag naar Rogier of Norbert.
www.werkenbijbeijer.nl

Solliciteren

Stuur jouw sollicitatie naar: Beijer Internationale Expediteurs B.V.

0541-582500
info@beijer-logistics.nl