Dagelijks transport naar en van Denemarken

Van Tander tot Skagen, van Esbjerg tot Kopenhagen

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Denemarken. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Denemarken de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Denemarken.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
1-3 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
1-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Denemarken

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Denemarken per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Onafhankelijk transport naar Denemarken

Beijer Transport & Logistics lost uw vervoersprobleem met betrekking tot transport naar Denemarken graag voor u op. In Denemarken geldt een maximaal gewicht van 44 ton. Dit betekent dat we maximaal 24 ton per trailer kunnen vervoeren. We werken daarnaast met een geïntrigeerd stelsel van vergunningen voor invoer, doorvoer en uitvoer binnen Europa. Bij Beijer Transport & Logistics bent u verzekerd van een klantvriendelijke en vakkundige dienstverlening. Onze medewerkers zijn echte professionals die u graag helpen aan de meest efficiënte oplossing voor transport naar Denemarken en andere Europese landen.

Neem vrijblijvend contact op over transport naar Denemarken

Heeft u vragen over ons dienstverlening van dagelijks transport naar Denemarken en andere landen binnen Europa? Bekijk onze website en neem bij vragen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag aan een oplossing voor uw transportprobleem. Bel vandaag nog en wie weet is uw transport naar Denemarken dan al geregeld! Wij staan voor u klaar voor professioneel transport naar Denemarken en andere landen binnen Europa.

Belangrijke informatie betreffend het transport in Denemarken:

In Denemarken geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag)
Witte Donderdag
Goede Vrijdag
Pasen
4 Mei (Biddag)
Hemelvaartsdag
Pinksteren
5 Juni (Dag van de Grondwet)
25 December (Kerstmis)
Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Denemarken
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER