Beijer Logistics breidt transportdiensten uit met Bulgarije

Met deze uitbreiding versterkt Beijer Logistics haar positie als toonaangevende logistieke dienstverlener en biedt zij klanten nu ook een efficiënte en betrouwbare logistieke oplossing voor goederenvervoer tussen de Benelux en Bulgarije.

25-07-2023
Beijer Logistics breidt transportdiensten uit met Bulgarije

De nieuwe transportdienst is een gevolg van de groeiende vraag naar logistieke diensten in de regio, waarbij Bulgarije cruciale rol speelt als belangrijke handelspartner voor Europese bedrijven. Met haar strategische ligging tussen Europa en Azië, biedt Bulgarije een uitstekende toegangspoort tot de Balkan en de rest van Oost-Europa, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor internationale handel en goederentransport.

Beijer is verheugd om deze nieuwste transportdienst van en naar Bulgarije aan te kondigen. Deze uitbreiding sluit naadloos aan bij de groeistrategie en stelt Beijer in staat om onze klanten een volledig scala aan logistieke oplossingen te bieden in Europa. Bulgarije is een veelbelovende markt met een toenemende vraag naar hoogwaardige logistieke diensten, en we zijn vastbesloten om aan deze vraag te voldoen met onze expertise en toewijding.

Enkele voordelen van de nieuwe transportdienst zijn onder andere:

  • Tijdige levering: Met een goed gecoördineerd netwerk van transportpartners zorgt Beijer voor tijdige en betrouwbare leveringen van en naar Bulgarije.
  • Betrouwbaarheid: Beijer's reputatie als een betrouwbare logistieke partner stelt klanten gerust dat hun goederen in veilige handen zijn.
  • Efficiëntie: Door gebruik te maken van geavanceerde logistieke technologieën optimaliseert Beijer de transportroutes en zorgt ze voor een efficiënte doorvoer van goederen.
  • Klantgerichte benadering: Beijer stelt klanttevredenheid voorop en biedt persoonlijke ondersteuning en maatwerkoplossingen aan haar klanten.

Neem contact met ons op voor meer info.