Wekelijks transport naar en van Griekenland

van Kreta tot Thracië, van Epirus tot Lesbos

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Griekenland. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Griekenland de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van alle provincies.

We werken met een geïntegreerd stelsel van vergunningen voor invoer, uitvoer, doorvoer en opslag. We exporteren of importeren van en naar Athene en de verste uithoeken van Griekenland. Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
wekelijks
7-9 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
dagelijks
4-7 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Griekenland

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Griekenland per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Een innovatieve partner voor transport naar Griekenland

Ons transportbedrijf is een innovatieve partner die u op alle mogelijke manieren van dienst is op het gebied van transport naar Griekenland. Als één van de eerste Nederlandse transportbedrijven heeft Beijer Logistics het certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’ gekregen. De AEO-certificering geeft aan dat ons bedrijf alle douaneformaliteiten verzorgt en over een gedegen vakkennis beschikt. Voor transport van en naar Europese landen als Griekenland bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Vraag naar de mogelijkheden voor transport naar Griekenland

Aan de basis van ons transport naar landen als Griekenland staan onze zeer gemotiveerde medewerkers. Dankzij hen voorzien wij in kwalitatieve expeditie. Voor de verschillende landen gelden verschillende regels. Zo gelden in Griekenland geen tijverboden op feest- en zondagen en geldt een maximum terreingewicht van 40 ton. Over dit soort regels geven wij u graag meer informatie. Neem contact op met Beijer Logistics, zodat we samen de meest efficiënte oplossing voor uw transport van en naar Griekenland kunnen bepalen.

Belangrijke informatie betreffend het transport in Griekenland:

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport
In Griekenland geldt een maximaal terreingewicht van 40 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 22 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag) 6 Januari (Driekoningen)
25 Maart (Onafhankelijkheidsdag, 1821)
1 Mei (Dag van de Arbeid)
15 Augustus (Maria Hemelvaart)
28 Oktober (Dag van Nee, 1940)
25 December (Kerstmis)
26 December (Boxing Day)

Rijverboden transport in Griekenland
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER