Dagelijks transport naar en van Turkije

van Istanbul tot Adana, van Izmir tot Erzurum

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Turkije. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Turkije de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Turkije.

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
2-3x per week
7-10 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
4x per week
5-7 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Turkije

Beijer Logistics kan uw zending naar en van Turkije per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Dagelijkse transport naar Turkije

Voor transport naar Turkije geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton. Dit is de auto inclusief de lading, wat betekent dat we maximaal 24 ton per trailer vervoeren. Omdat Turkije niet aangesloten is bij de Europese Unie, kenmerken de transporten zich door meer communicatie. Beijer verzorgt de volledige communicatie van transporten naar Turkije. Denk hierbij aan vrachtbrieven, overdrachtsdocumenten en douanepapieren. Beijer heeft bovendien een lokale agent in Turkije om zo al uw problemen voor transport te voorkomen en te verhelpen.

Neem contact op voor advies over transport naar Turkije

U zoekt een betrouwbaar transportbedrijf voor alle soorten transport naar Turkije? Beijer gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen en is ook als één van de eerste transporteurs beloond met het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Wij werken volgens alle douaneformaliteiten en werken daarnaast met een geïntrigeerd stelsel van vergunningen voor alles soorten in- en doorvoer. Meer weten over de mogelijkheden van transport naar Turkije? Bekijk onze website en neem contact met ons op. Wij helpen u graag aan de meest efficiënte oplossing voor transport naar Turkije.

Belangrijke informatie betreffend het transport in Turkije:

Toegestane maximum afmetingen en gewicht m.b.t. transport
In Turkije geldt een maximaal terreingewicht van 44 ton, dit is de auto inclusief lading, wat inhoudt dat we maximaal 24 ton lading per trailer kunnen vervoeren.

Documentatie
Doordat Turkije niet aangesloten is bij de Europese Unie, kenmerken transporten zich door extra communicatie. Beijer Logistics verzorgt de volledige documentatie (denk aan vrachtbrieven, overdrachtsdocumenten en douanepapieren) van transporten naar Turkije. Beijer Logistics heeft een lokale agent in Istanbul om problemen te voorkomen en te verhelpen.

Nationale feestdagen
1 Januari (Nieuwjaarsdag)
23 April (Dag van de Kinderen)
19 Mei (Herinnering van Ataturk)
30 Augustus (Dag van de Overwinning)
28/29 Oktober (Dag van de Republiek)
Suikerfeest

Rijverboden transport in Turkije
Er zijn geen rijverboden op feest- of zondagen.

LEES MEER