Uw specialist van Noord tot Zuid, van Oost tot West

Transport naar en van Letland is een vak apart. Een vak dat Beijer Logistics tot in de vingertoppen beheerst. Wij beschikken als transportbedrijf over decennialange ervaring in de transportsector en kennen het wegen- en transportnetwerk in Letland op ons duimpje. Hierdoor leveren wij elke vracht op tijd en conform afspraak tot in de verste uithoeken van het land.

Als specialist in snel en betrouwbaar goederenvervoer hebben wij een reputatie hoog te houden. Daarom dragen wij innovatie hoog in het vaandel en investeren wij geregeld in uitbreiding van ons hypermoderne wagenpark. Zo kunnen wij u als opdrachtgever het best denkbare transport naar Letland bieden; van groupage tot complete ladingen en van express levering tot speciale zendingen.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed;

Vertrek: 2-3x per week

Standaard looptijd: 3-5 werkdagen

Deelpartijen – Compleet vrachten;

Vertrek: 4x per week

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Letland

Een extra snel transport van uw goederen naar Letland behoort bij ons transportbedrijf tot de uitgebreide mogelijkheden. Wij staan bekend als specialist in express zendingen en garanderen hiervoor onder nagenoeg alle omstandigheden een zeer korte looptijd.

Onze betrouwbare medewerkers klaren de klus en zorgen ervoor dat uw zending tijdig en ongeschonden op de plek van bestemming arriveert. Dat geldt voor klein en minder zwaar transport, maar uiteraard ook voor pallets en complete ladingen. Wij ontzorgen u graag op alle gebieden.

Speciaal transport van en naar Letland

Complete ontzorging kunt u ook verwachten op het gebied van speciaal transport. In geval van afwijkende lading (bijvoorbeeld door een extreme afmeting, gewicht, vorm of breekbaarheid), transporteren wij uw zending veilig naar elk gewenst eindpunt in Letland en nemen we u al het papier- en regelwerk uit handen. Wij zorgen voor een adequate afhandeling van douaneformaliteiten en garanderen dat het vervoerstraject van A tot Z vlekkeloos verloopt.

Ervaren transportbedrijf als solide partner

Beijer Logistics werpt zich graag op als uw solide partner in transport en logistiek. Wij beschikken in Letland over een sterk lokaal netwerk van lokale transporteurs en koeriersbedrijven, waardoor wij u in elke wens kunnen voorzien. Dat geldt overigens ook voor onze dienstverlening in andere Europese landen. Wij leveren de vracht met uiterste zorg en effectiviteit op de gewenste plek af.

Informatie die voor u van belang is:

- Maximaal gewicht: 40 ton

- Maximum hoogte: 4 m

- Maximum breedte: 2,5 m

- Normale tarief: 20 procent

Wij informeren u graag over transportgerelateerde zaken die voor u van belang zijn, maar ontnemen u verder al het regelwerk. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de uitvoering en kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw core business. Samen met onze kernwaarden maakt dit Beijer Logistics tot de juiste partner voor het vervoer van uw goederen van en naar Letland en andere Oost-Europese landen.

Dé specialist in transport van en naar Letland

Bent u benieuwd wat ons transportbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Als erkend specialist in de transportsector zijn wij door de jaren heen meegegaan met de laatste eisen en ontwikkelingen op het gebied van douane.

Als één van de eerste bedrijven zijn wij dan ook voorzien van het AEO-certificaat ‘Douanevereenvoudiging & Veiligheid’. Hierdoor zijn wij u optimaal van dienst bij al uw soorten transport van en naar Letland en andere Europese landen.