Dagelijks transport naar en van Litouwen

van noord tot zuid van oost tot west

Voor betrouwbaar en veilig transport is Beijer Transport & Logistics ‘thuis’ in heel Europa, dus ook in Litouwen. Dankzij duurzame allianties met lokale transporteurs en koeriersbedrijven weten we in Litouwen de weg, waarbij we de regie strak in eigen handen houden. Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Litouwen.

Frequentie en looptijden

Groupage – stukgoed; Deelpartijen – Compleet vrachten;
Vertrek:
Standaard looptijd:
2-3x per week
3-5 werkdagen
Vertrek:
Standaard looptijd:
4x per week
2-3 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Litouwen

Beijer Transport & Logistics kan uw zending naar en van Letland per express service vervoeren. Daarmee kunnen we op elke gewenste bestemming de looptijd verkorten. Inzetbaar voor klein en minder zwaar transport, maar ook voor pallets en complete ladingen.

Transport naar Litouwen en andere landen in Europa

Beijer Transport & Logistics transporteert uw goederen naar Litouwen in losse pakketten, paletladingen en groupage. Let wel op de toegestane afmetingen en het gewicht van de goederen die u wilt verzenden, want hier gelden een aantal regels voor.
Maximale hoogte: 4 meter
Maximale breedte: 2,5 meter
Maximale gewicht: 44 ton

Wij zijn AEO-gecertificeerd en houden ons aan alle gestelde douaneformaliteiten. Zo weet u zeker dat uw transport volgens alle regels op het land van bestemming aankomt. Snel en betrouwbaar. Klantvriendelijke dienstverlening en vakkundige service, daar staan wij voor. Wilt u het transportproces naar Litouwen over laten aan een betrouwbare partner? Dan is Beijer Transport & Logistics het bedrijf dat uw transport naar Litouwen solide regelt.

Neem contact op voor meer informatie over transport naar Litouwen

Wilt u meer informatie over transport naar Litouwen? Of bent u op zoek naar informatie over transport naar een andere Europese bestemming? Bekijk dan de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zoeken graag met u naar de meest efficiënte oplossing voor uw transport naar Litouwen of andere Europese landen.

Beijer. Uw solide partner voor transport & logistics.

LEES MEER