Transport Tsjechië

Voor betrouwbaar en veilig transport naar Tsjechië is Beijer Logistics de aangewezen partij. Als allround logistiek dienstverlener nemen wij u al het regelwerk uit handen en verzorgen wij uw goederenvervoer van A tot Z. Sterke lokale allianties met Tsjechische transporteurs en koeriersdiensten stellen ons in staat om altijd op de afgesproken plaats en tijdstip te leveren. Daar kunt van op aan!

Als specialist in transport van en naar Tsjechië bieden wij onze opdrachtgevers de keuze uit een breed aanbod transportdiensten. Van complete ladingen tot groupage en van speciaal transport tot expressdiensten. Ons transportbedrijf voorziet u in elke denkbare transportbehoefte en zorgt ervoor dat u zich alleen nog hoeft te concentreren op uw core business.

Transport Tsjechië
Stukgoed

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 2-3 werkdagen

Complete vrachten

Vertrek: Dagelijks

Standaard looptijd: 1-2 werkdagen

Express- en koeriersdiensten Tsjechië

Voor extra snelle leveringen biedt ons transportbedrijf een speciale express service. Ten opzichte van reguliere levering is de levertijd aanzienlijk korter en hierdoor bespaart u veel tijd in situaties waar dat van belang is. Inmiddels genieten wij een langjarige reputatie als specialist in expresslevering naar Tsjechië en ondersteunen wij ook u graag in spoedeisende situaties. Deze dienst is beschikbaar voor zowel kleine als minder zware zendingen, maar ook voor complete ladingen en pallets.

Generaties lange ervaring

Beijer Logistics, sinds 1946, werkt al jaren met dezelfde groupage partner in Tsjechie en Slowakije. Met onze betrouwbare groupage diensten zijn we altijd op dezelfde dagen op het losadres.

Specialist in relevante wet- en regelgeving

Natuurlijk is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de meest actuele wet- en regelgeving voor transport naar Tsjechië en andere Oost-Europese landen. Daar kunt u op vertrouwen bij Beijer Logistics. Ons transportbedrijf zorgt ervoor dat uw levering wettelijk aan alle eisen voldoet. Daarnaast nemen wij u alle douaneformaliteiten en zorgen daaromtrent uit handen.

Gegarandeerd een veilig en betrouwbaar transport naar Tsjechië

Bij ons kunt u vertrouwen op een veilig en betrouwbaar transport van of naar Tsjechië. Niet voor niets zijn wij als specialist AEO- en ISO-gecertificeerd. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring en de kernwaarden binnen ons bedrijf, staan wij garant voor een veilige en betrouwbare levering. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen

Laadplaats
Laaddatum
Losplaats

Belangrijke informatie

Toegestane maximum afmetingen en gewicht

Hoogte: 270cm

Breedte: 240cm

Maximum gewicht: 24 ton

Nationale feestdagen

1 Januari (Nieuwjaarsdag)

Pasen

1 Mei (Dag van de Arbeid)

8 Mei (Bevrijdingsdag)

5 Juli (Dag van St. Cyril en St. Methodius)

6 Juli (Herinneren van Jan Hus)

28 September (Dag van de Staat)

28 Oktober (Onafhankelijkheidsdag)

17 November (Dag van vrijheid en democratie)

24 December (Kerstmisavond)

25 December (Kerstmis)

26 December (St. Stephans Dag)

Feestdagen zonder datum veranderen elk jaar.

Rijverboden transport in Tsjechië

Op zondagen en feestdagen geldt een rijverbod van 13:00 tot 22:00.